Betingelser

Graphicpony drives af Zenia Camilla IVS, Zenia Camilla Jørgensen.

Der er 14 dages returneringsret på vores produkter fra afsendelsesdato. Pengene returneres såfremt plakaten returneres i original ubrudt emballage og forsendelses emballage. Returnering i uoriginal emballage kan skade plakaterne.
Bryder du emballagen efter modtagelsen, kan jeg ikke ombytte produktet, da det har en rigtig høj risiko for at miste værdi i forhold til misfarvning eller ødelæggelse af motivet/papiret.

Er du utilfreds med dit køb, så kontakt mig, så vi kan finde en løsning på dit problem. Graphicpony går op i høj kundetilfredshed og vil gøre alt hvad jeg kan for at du får en god oplevelse.

Er din modtagelse ikke kommet godt frem med posten, tag da endelig kontakt til graphicpony via sms eller mail.

Graphicpony sender altid med DAO til den nærmeste pakkeshop. Oplys derfor altid dit telefonnummer og email adresse så vi kan finde en DAO-pakkeshop tæt på dig, og du kan få besked om levering.

Alle rettigheder til plakater og designs tilhører Zenia Jørgensen.

Kopiering er ikke tilladt.

Der kan forekomme forskel i de farver som vises på web og de farver som printes. Derfor må det forventes at farver er vejledende.

Forbehold for special print (design din egen hest)
Disse produkter kan ikke byttes til andre plakater, da de er special bestilt og kan derfor ikke videresælges af graphicpony.

Aftegn: Det kan ikke garanteres at plakaten kan designes så den ligner 100% naturtro din egen hest, men det bestræbes at komme så tæt på som muligt. 
Der bliver ikke sendt noget til godkendelse, billeder af hesten modtages og det er disse der bliver taget udgangspunkt i. Derfor anbefales det at sende store billeder som tydeligt viser hestens aftegn fra den rigtige side (hestens venstre side). Der rettes ikke på man eller pandelok, men dette farvekorrigeres efter billede hvis hesten har farveforskel. Billeder af aftegn sendes til m
ail: hellographicpony@gmail.com, med emne: ORDRENUMMER - Aftegn.

Det kan ikke udelukkes at der med tiden vil blive udviddet i konceptet, derfor kan man ikke klages over disse udviddelser. 

Jeg glæder mig til at lave din personlige plakat! 

 

Prøv lykken Spinner icon